Yura Boerma – Zelfzorgcoach & coach voor moeders

Yura Boerma
Yura Boerma
Zelfzorgcoach (PosiYou) & coach voor moeders (MAMcoaching)
Telnr: 06-83554192
E-mail: info@posiyou.nl & info@mamcoaching.nl
Website: www.posiyou.nl & mamcoaching.nl


PosiYou – voor vrouwen die op zoek zijn naar meer grip op hun leven.
Voel je je uit balans en gespannen door je overvolle hoofd? Zit je niet lekker in je vel? Er ligt veel op je bord en je zit op het randje van te druk zijn in je werk en privéleven. Je staat voor iedereen klaar, maar loopt jezelf voorbij. Daarom zoek je handvatten voor meer grip op je leven om niet uit te vallen. Ik leer jou hoe je meer ruimte, rust en tijd voor jezelf neemt, zonder schuldgevoel. Zodat je weer steviger aan het stuur van je leven staat. Op een ontspannen en positieve manier, in balans met jezelf. Want ja, dat kan echt. Ook voor jou!

MAMcoaching – voor moeders die de juiste balans zoeken
Je hebt last van stress of ervaart druk en spanning in de combinatie van werken en gezin. Je bent vaak moe, omdat je over je grenzen heen gaat. Voor je gevoel schiet je tekort naar je partner, kinderen en werkgever/collega’s. Dat uit zich in schuldgevoel en je voelt je uit balans. Je mist de tijd voor jezelf, maar wil het niet ten koste laten gaan van je kinderen. Wil je dit niet meer? Ik help je keuzes maken die bij jou passen, zodat je je energieker voelt en meer ontspanning, balans en rust ervaart. Op het werk en thuis.

Ik inspireer jou om balans, rust en tijd voor jezelf te creëren. Door te weten en voelen wat echt belangrijk is. Je mogelijkheden te zien en andere keuzes te durven maken. Je bepaalt je eigen richting en geeft jouw leven & werk vorm op een manier die bij jou past.

Ik coach sinds 2010 vrouwen die op zoek zijn naar meer balans in hun leven. Daarnaast ben ik auteur en uitgever van het InspiratieDoeBoek 1 en 2.

Ik woon in Driebergen, ben getrouwd en heb 2 kinderen (2002 en 2006). Ik wandel graag in het bos en doe dit ook tijdens coachgesprekken. Je bent ook van harte welkom in mijn coachruimte op de eerste verdieping in Villa Xaverius.

Ik help jou tijdens de coachgesprekken om antwoorden te vinden op de vragen die je hebt. Zodat je weet wat wél werkt voor jou. Hoe je het anders wilt, waar je goed in bent en energie van krijgt. Er ontstaat ruimte om stappen te nemen. Je ontdekt jouw richting gevers, zodat je voelt welke keuzes bij jou passen. Je ontwikkelt veerkracht, plezier en draagkracht en staat positief in het leven.

Kijk voor uitgebreide informatie op:
PosiYou: https://www.posiyou.nl/coaching
MAMcoaching: https://mamcoaching.nl/mamaanbod/