Shiatsu therapie – Nathalie Hijman

Nathalie Hijman

Nathalie Hijman
Praktijk voor shiatsu therapie, voeding en gezondheid

Tel.nr. 06-48699576
E-mail: nathalie@nathaliehijman.nl

www.nathaliehijman.nl.

  • Als sinds ik mij kan herinneren ben ik geïnteresseerd in het menselijk lichaam en alle manieren om het zo gezond mogelijk te houden. Na mijn studie journalistiek, banen in verschillende sectoren en het fulltime zorgen voor mijn 3 kinderen, wilde ik van mijn passie mijn werk maken en ben ik gaan studeren voor shiatsu therapeut bij Qing Bai in Amersfoort.

    Ik vind het fantastisch om mensen te helpen hun gezondheid weer terug te krijgen én te behouden, op een natuurlijke manier. Elk lichaam heeft een zelfgenezend vermogen en dat is telkens weer fascinerend om te ervaren. Cliënten noemen mij rustig, kundig en oprecht geïnteresseerd. Je zal je bij mij niet snel een nummer voelen. Later volgde ik de opleiding tot holistisch voedingscoach waardoor ik voeding nu ook als geneeswijze kan inzetten.

    In mijn vrije tijd wandel, lees en tuinier ik graag en geniet ik van mijn gezin.
    Ik verwelkom je graag in mijn praktijk!