Sandy van Aert – empowerment company

Logo empowerment company

empowerment company
Drs. Sandy van Aert – Grosfeld
Loopbaanpsycholoog/coach
E-mail: sandy@empowermentcompany.nl
www.empowermentcompany.nl

  • We spreken je hoofd (redeneren/ratio), je hart (voelen) en je handen (actie) aan. De technieken en oefeningen die wij met mensen delen, zijn wetenschappelijk onderbouwd. Dat combineren we met een sterke intuïtie én met een groot oog voor daadwerkelijk en concreet resultaat. Deze insteek zorgt voor veelzijdigheid, kwaliteit, diepgang en daadwerkelijke resultaten in onze trajecten en sessies.

    Daarnaast bieden wij in ons loopbaancoaching programma het Krachtkompas nog meer waarde, continuïteit en maatwerk door de inzet van onze online omgeving: zo kan jij op elk moment en op elke plaats aan je ontwikkeling en groei te werken. Hierdoor is de verandering groter en duurzamer. Wij garanderen je bovendien graag resultaten in de praktijk. Sterker nog: als jij het gevoel hebt niet voldoende uit het traject gehaald te hebben, krijg je je investering terug.

    We zijn gevestigd in Driebergen, bij Utrecht. Daar vinden onze coachingssessies plaats. Daarnaast zijn wij ook ervaren en opgeleid in telefonische coaching en coaching via Skype. Samen bespreken we welke vorm van coaching bij jou past.

    Omdat we graag zoveel mogelijk mensen willen inspireren, gaan we mee met de tijd met onze gratis te beluisteren podcast

    Gerealiseerd door WordPress Inspiro WordPress thema door WPZOOM