Rianne de Graaf – GZ Psycholoog

Psynova

Drs. Rianne de Graaf
GZpsycholoog en EMDRtherapeut

Tel.nr. 030-20 80 346
E-mail: info[at]psynova.nl
Twitter: @psynovanl

www.psynova.nl

Betreft een eerstelijnspraktijk, gericht op kinderen en jongeren tussen de 3 en 21 jaar en hun ouders. De praktijk voorziet in diagnostiek en behandeling binnen de (basis)generalistische GGZ, maar er zijn ook mogelijkheden voor onderzoek en behandeling binnen de vrije lijn. Hieronder valt zorg die niet voor vergoeding in aanmerking komt. Psynova is een kleinschalige en laagdrempelige kinder-en jeudgpsychologiepraktijk, de praktijk hecht er belang aan om de omgeving van kind, zo mogelijk, bij de behandeling te betrekken; de visie is dat problemen vaak deel uitmaken van een groter geheel, maar ook dat deze zich niet alleen psychisch, maar tevens lichamelijk manifesteren. Voor meer informatie zie website

Bij Psynova werken o.a.:
Rianne de Graaf -GZ-Psycholoog
Magrit Norde – Psychotherapeut / GZ-Psycholoog
Tinka de Jong – GZ-Psycholoog
Leonie Fraterman – Psycholoog
Miranda Treur – Psycholoog
Yvette Tärre- Jeugd en gezinstherapeut
Janine van Harselaar – Vaktherapeut
Maurits Houwert – Lichaamsgericht therapeut

Psynova is bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur. Aangezien de telefoon tijdens therapiesessies niet beantwoord kan worden, is het mogelijk dat wij telefonisch moeilijk te bereiken zijn. U kunt een bericht inspreken en u wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld.

Telefonisch is de praktijk bereikbaar op: 030-20 80 346. U kunt ook een aanmelden of een vraag stellen via de website.

Rianne de GraafMw. Drs. Rianne de Graaf volgde de studie Klinische kinder- en jeugdpsychologie aan de Universiteit van Amsterdam. Zij specialiseerde zich tot Gezondheidszorgpsycholoog (BIG-geregistreerd) aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Ook mag zij zich EMDRpractitioner noemen. Wat betekent dat ze ervaring heeft met het behandelen van trauma. De therapeut beoefent haar vak met veel plezier sinds 2003 en tevens is ze lid van de LVVP en de VEN.