Praktijk – Corry Keijzer

Natuurgeneeskundepraktijk – Bioresonantie

Hallo mijn naam is Corry Keijzer

Mijn doel is om de kwaliteit van leven te verhogen door mensen te helpen bij het verbeteren van hun gezondheid. In beginsel behandel ik mensen die in de kern gezond zijn maar door omstandigheden gezondheidsklachten hebben ontwikkeld. Daarbij hanteer ik een holistisch werkwijze, wat betekent dat er wordt gekeken naar het functioneren van de gehele mens.

Met de inzet van bioresonantie, mijn kennis en ervaring, zoek ik naar de kern van de onderliggende problematiek. Op basis van die uitkomsten besluit ik over behandeling of een doorverwijzing.

Mijn behandelingen zijn gericht op herstel van klachten, op preventie en op onderhouden van gezondheid.

Voor uitgebreidere informatie over mij, mijn aanpak of behandelingen kan je mijn website raadplegen: www.praktijk-corrykeijzer.nl.

Met vriendelijke groet,
Corry