Asterid – Centrum voor Welzijn

Astrid List-Brieer
Astrid List-Brieer – Natuurgeneeskundig therapeut
Ademtherapie, AromaTouch Therapie, Atlasmassage, Ayurvedische behandelingen (massage, modderpakking, kruidenstempels), Coaching, Hotstone massage, Reiki, Stoelmassage
Voetreflexologie

Tel.nr. 06-20168800
www.asterid.nl
facebook: Asterid,Centrum voor Welzijn
Van maandag tot en met zaterdag kunt u een afspraak maken. U kunt op de website van de BATC checken of uw zorgverzekeraar een contract heeft met de BATC, waardoor u mijn behandeling gedeeltelijk of geheel vergoed kunt krijgen bij het indienen van de nota.

Ik help jou, je team en organisatie effectiever te worden door je grotere potentieel te laten ontwaken en zo het verschil te maken!

Ik geloof dat er binnen ieder mens een potentieel zit. Een passie, een overtuiging en de wil om iets te bereiken. Dat iedereen leiderschap kan vertonen, passend bij een bepaalde rol, maar met name een innerlijke drive. Op elk mens zit iemand te wachten. Het is mijn missie om anderen te inspireren te leren en te helpen groeien naar hun grotere potentieel.

Dit doe ik op 3 manieren:
Als masseur: Ik geloof dat je vanuit ontspanning alles kunt ondernemen wat je wilt.
Als mindfulness trainer: Alles wat je aandacht geeft groeit. Focus op wat je wilt laten groeien.
Als vocal coach: Presenteren is 80% uitstraling en 20% inhoud. Ik leer je ontspannen vanuit je eigen kracht spreken. Daarnaast kun je me inhuren als vocal coach om te leren zingen.

Binnen de Villa werk ik als paramedisch natuurgeneeskundig therapeut met meervoudige werkvormen, volgens de vijf natuurgerichte principes; energie, prikkeloverdracht, drainage, voeding en psyche.

Ik werk zowel met volwassenen als met kinderen en jongeren. Als je een behandeling inplant, zorg dan dat je dezelfde dag ruimte in je agenda houdt om de massage tot haar recht te laten komen. Door rust en ruimte kun je het effect maximaal benutten. Drink na een massage veel water/thee zodat de vrijgekomen afvalstoffen goed kunnen worden afgevoerd. Kom aub niet in nette kleding. Door het gebruik van olie, met name bij ayurvedische behandelingen, kan de olie op de kleding komen en zo vlekken veroorzaken. Aangezien de telefoon tijdens sessies niet beantwoord kan worden,is het mogelijk dat ik telefonisch moeilijk te bereiken ben. U kunt een bericht inspreken en dan wordt u zo snel mogelijk teruggebeld.
Na mijn studie geschiedenis aan de Universiteit van Leiden en mijn conservatorium opleiding Zang aan de Christelijke Hogeschool Constantijn Huygens heb ik mij verder verdiept in ademtherapie en diverse massagevormen. Zo ben ik sinds 1999 ayurvedisch massage therapeut, en geef ik met veel plezier ayurvedische massages. Sindsdien heb ik diverse na- en bijscholingscursussen gevolgd, ook om de kwaliteit van mijn werk te waarborgen. Ik ben aangesloten bij de BATC, en heb zowel Medische als Psychosociale Basiskennis volgens de Platonormen gevolgd, waardoor mijn behandelingen voor vergoeding door de zorgverzekeraar in aanmerking kunnen komen.