• Home
  • Asterid – Centrum voor Welzijn

Asterid – Centrum voor Welzijn

Astrid List-Brieer
Astrid List-Brieer – Natuurgeneeskundig therapeut
Ademtherapie, AromaTouch Therapie, Atlasmassage, Ayurvedische behandelingen (massage, modderpakking, kruidenstempels), Coaching, Hotstone massage, Reiki, Stoelmassage
Voetreflexologie

Tel.nr. 06-20168800
www.asterid.nl
facebook: Asterid,Centrum voor Welzijn
Van maandag tot en met zaterdag kunt u een afspraak maken. U kunt op de website van de BATC checken of uw zorgverzekeraar een contract heeft met de BATC, waardoor u mijn behandeling gedeeltelijk of geheel vergoed kunt krijgen bij het indienen van de nota.

  • Na mijn studie geschiedenis aan de Universiteit van Leiden en mijn conservatorium opleiding Zang aan de Christelijke Hogeschool Constantijn Huygens heb ik mij verder verdiept in ademtherapie en diverse massagevormen. Zo ben ik sinds 1999 ayurvedisch massage therapeut, en geef ik met veel plezier ayurvedische massages. Sindsdien heb ik diverse na- en bijscholingscursussen gevolgd, ook om de kwaliteit van mijn werk te waarborgen. Ik ben aangesloten bij de BATC, en heb zowel Medische als Psychosociale Basiskennis volgens de Platonormen gevolgd, waardoor mijn behandelingen voor vergoeding door de zorgverzekeraar in aanmerking kunnen komen.

Copyright © 2016 – 2020 Villa Xaverius