• Home
  • Arianne de Buck – GZ-Haptotherapeut

Arianne de Buck – GZ-Haptotherapeut

Arianne de Buck
Arinanne de Buck
GZ – Haptotherapeut

Tel.nr.: 06-40322677
Email: praktijk@ariannedebuck.nl
Website: www.ariannedebuck.nl

 
  • Na mijn studie SPH (sociaal pedagogische hulpverlening) en HEAO management, economie en recht heb ik een afwisselende carrière gehad in de gehandicaptenzorg, de kinderopvang en in het speciaal onderwijs. Verzorgend, beleidsmatig en leidinggevend.In 2010 leerde ik haptonomie kennen nadat ik door een burn-out zelf even stil gezet werd. Ik heb er veel van geleerd en ben van een denker steeds meer de voeler geworden die ik ook was. Ik vond de fenomenen uit de haptonomie zo boeiend dat ik de opleiding voor Haptotherapie ben gaan volgen bij Synergos in Amersfoort. Ik heb een nuchtere kijk op voelen ontwikkeld en ben ervan overtuigd dat het optimaal gebruik maken van je voelend vermogen je helpt om (weer) in balans te komen.Mijn interesse voor mensen, hun persoonlijke verhalen en het kunnen overbrengen van mijn kennis maakt dat ik met veel enthousiasme mijn vak uitoefen.

    Welkom in mijn praktijk!

Copyright © 2016 – 2020 Villa Xaverius