• Home
  • Ard Sterenberg – Osteopaat

Ard Sterenberg – Osteopaat

Ard Sterenberg
Ard Sterenberg
Osteopaat

Tel.nr. 06- 154 78 272
E-mail: osteopathiedriebergen@gmail.com

www.osteopathiesterenberg.nl


  • In 1993 heb ik de Haagse Academie voor Fysiotherapie afgesloten en ben toen naar Zwitserland verhuisd en heb daar eerst in een ziekenhuis gewerkt en later in een particuliere praktijk. In 1996 ben ik met de opleiding osteopathie begonnen aan het College Sutherland in Ulm(D) en heb deze in 2001 afgerond. Erna ben ik een praktijk voor osteopathie begonnen in Bern(CH). In 2006 heb ik mijn osteopathiepraktijk in Bern gesloten en ben naar Nederland terug gekeerd. In 2009 heb ik mijn these gepresenteerd in Schlangenbad (D). Samen met 2 collega-osteopaten hebben we een gerandomiseerde gecontroleerde klinische effectstudie gedaan naar migraine bij kinderen van 7 tot 17 jaar.

Copyright © 2016 – 2020 Villa Xaverius