Annemieke Rodenburg – Aurareading

Annemieke Rodenburg
Annemieke Rodenburg
Aurareading en coaching
Tel.nr. 0645780295
E-mail: annemieke@hartenlicht.nl

Voor data van stilteactiviteiten en meer zie www.hartenlicht.nl
Van maandag tot en met vrijdag kun je een afspraak maken.

Een aurareading maakt zichtbaar waar je op dit moment staat en waar je tegenaan loopt. Het geeft op een diep niveau (vanuit de wortels waar het ontstaat) inzicht in welke ontwikkelingen er op dit moment in jou gaande zijn en wat er nodig is. Zittend tegenover elkaar lees ik met mijn ogen dicht jouw energie zodat je kunt snappen hoe dingen bij jou werken en wat je nodig hebt. Jij kunt lekker ontspannen en luisteren. De reading krijgt je mee op een cd.Een aurareading is voor iedereen en geeft inzicht in:
  • jouw kwaliteiten en in wie je werkelijk bent
  • terugkerende patronen in je leven of belemmerende overtuigingen
  • fysieke, emotionele en geestelijke klachten
  • problemen in relaties, met je kinderen of op je werk
Door een aurareading kunnen bepaalde angsten of patronen in jou zichtbaar worden. Soms ontstaat dan de behoefte om hier ondersteuning bij te krijgen. Je kunt dan een afspraak maken voor een vervolg sessie. Ik breng je dan naar de diepere, onbewuste lagen in jezelf om in contact te komen met dit vastlopende gebied. We luisteren wat daar gezegd wil worden en ontknopen, vergeven en verbinden wat geheeld wil worden. Wil je meer een structurele ondersteuning bij jouw groei naar balans en geluk, dan ben je welkom voor een coachings traject. Ik kijk om de zoveel tijd met je mee via gesprek, reflectie en korte aurareadings. Soms doen we een kleine oefening of meditatie die volledig op jou is afgestemd om je verder te ondersteunen. (Krijg je op cd mee). Thuis kun je daarmee verder oefenen.
Na mijn studie aan de Universiteit van Amsterdam volgde ik de 3 jarige opleiding voor auralezen en intuïtieve ontwikkeling bij Carolina Bonts School voor Effectieve Intuïtie. Sinds 1997 heb ik een praktijk voor Auralezen en Coaching. Ik help graag mensen (ook kinderen) op weg naar meer bewustwording van wie ze zijn en van wat ze in hun leven tegenkomen. Ik breng graag dingen terug naar eenvoud en essentie. Als er problemen zijn (fysiek, geestelijk) dan bekijk ik die graag vanuit de wortel van waaruit het is ontstaan. Naast mijn praktijk geef ik regelmatig stiltedagen en stilteretraites met yoga en meditaties en andere activiteiten rondom innerlijke groei. Het maakt me blij en dankbaar dit te mogen doen.