• Home
  • Annemieke Rodenburg – Aurareading

Annemieke Rodenburg – Aurareading

Annemieke Rodenburg
Annemieke Rodenburg Aurareading en coaching Tel.nr. 0645780295 E-mail: annemieke@hartenlicht.nl Voor data van stilteactiviteiten en meer zie www.hartenlicht.nl Van maandag tot en met vrijdag kun je een afspraak maken.
  • Na mijn studie aan de Universiteit van Amsterdam volgde ik de 3 jarige opleiding voor auralezen en intuïtieve ontwikkeling bij Carolina Bonts School voor Effectieve Intuïtie. Sinds 1997 heb ik een praktijk voor Auralezen en Coaching. Ik help graag mensen (ook kinderen) op weg naar meer bewustwording van wie ze zijn en van wat ze in hun leven tegenkomen. Ik breng graag dingen terug naar eenvoud en essentie. Als er problemen zijn (fysiek, geestelijk) dan bekijk ik die graag vanuit de wortel van waaruit het is ontstaan. Naast mijn praktijk geef ik regelmatig stiltedagen en stilteretraites met yoga en meditaties en andere activiteiten rondom innerlijke groei. Het maakt me blij en dankbaar dit te mogen doen.

Copyright © 2016 – 2020 Villa Xaverius