• Home
  • Aimée van den IJssel – Innerlijke Dimensies

Aimée van den IJssel – Innerlijke Dimensies

Logo innerlijkedimensies
Innerlijke Dimensies
Praktijk voor transpersoonlijke psychotherapie
Aimée van den IJssel
Tel. 06-23559061
E-mail: info@innerlijkedimensies.nl
www.innerlijkedimesies.nl

  • Aimee-van-den-IJssel Ik heb mijn opleiding tot regressie– en reïncarnatietherapeut met succes afgerond aan het Tasso Opleidingsinstituut van Hans ten Dam in 1996 en als zielsregressietherapeut in 2009. Inmiddels heb ik vele jaren ervaring in het persoonlijk begeleiden van cliënten, organiseerde bovengenoemde beroepsopleiding, doceerde en superviseerde en was studiementor. Daarnaast was ik voorzitter van Stichting Instituut voor Regressie– en reïncarnatietherapie in Zeist.
    Nu geef ik geheel zelfstandig trainingen, workshops, cursussen, individuele therapie en coaching, bij– en nascholing, supervisie en begeleiding in persoonlijke en spirituele ontwikkeling en begeleid ik bedrijven en leidinggevenden in nieuw leiderschap en ontwikkelingvraagstukken. Ook ben ik als docent en supervisor verbonden aan de Academie voor Psychodynamica en lid van de stuurgroep van de beroepsvereniging.

Copyright © 2016 – 2020 Villa Xaverius