Aimée van den IJssel – Innerlijke Dimensies

Logo innerlijkedimensies
Innerlijke Dimensies
Praktijk voor transpersoonlijke psychotherapie
Aimée van den IJssel
Tel. 06-23559061
E-mail: info@innerlijkedimensies.nl
www.innerlijkedimesies.nl

Welkom bij Innerlijke Dimensies van Aimée van den IJssel.
In mij praktijk kun je terecht voor verschillende vormen van psychotherapie die ik geef.
Het geven van therapie, coaching, supervisie, workshops, trainingen en bij- en nascholing doe ik al ruim 25 jaar met hart en ziel. Er is veel veranderd in al die tijd en ik ben mij meer en meer gaan toeleggen mensen weer te verbinden met hun hart en levensdoel opdat zij zichzelf in de wereld kunnen manifesteren vanuit hun eigen kracht.

Je kunt bij mij terecht voor Regressietherapie, Reïncarnatietherapie, Zielsregressie (Life Between Life), Zielsprogressie: Hartereis, Multidimensionaal bewustzijn, Nieuw leiderschap, Familieopstellingen, Systeemopstellingen en Organisatieopstellingen, Helende Reis en Helende Reis met Kinderen, Innerlijk Kind Werk, Delen Werk en Energetisch Werk en Psychosomatische traumatiek. Ook voor een goed gesprek kun je een afspraak maken. Ook leidinggevenden vinden hun plek in mijn praktijk om zich zowel persoonlijk als zakelijk te ontwikkelen. Vanuit elk vraagstuk wordt gekeken welke vorm daar het best bij aansluit.
Dat betekent dat elk ontwikkeltraject uniek is.
Meer informatie kun je vinden op de website www.innerlijkedimesies.nl

Je kunt bij mij een afspraak maken van maandag tot en met vrijdag. Sessies vinden plaats tussen 10.00 uur en 22.00 uur. Tijdens de sessies staat de telefoon uit. Je kunt dan inpreken op de voicemail of een bericht sturen naar info@innerlijkedimensies.nl
Aimee-van-den-IJssel Ik heb mijn opleiding tot regressie– en reïncarnatietherapeut met succes afgerond aan het Tasso Opleidingsinstituut van Hans ten Dam in 1996 en als zielsregressietherapeut in 2009. Inmiddels heb ik vele jaren ervaring in het persoonlijk begeleiden van cliënten, organiseerde bovengenoemde beroepsopleiding, doceerde en superviseerde en was studiementor. Daarnaast was ik voorzitter van Stichting Instituut voor Regressie– en reïncarnatietherapie in Zeist.
Nu geef ik geheel zelfstandig trainingen, workshops, cursussen, individuele therapie en coaching, bij– en nascholing, supervisie en begeleiding in persoonlijke en spirituele ontwikkeling en begeleid ik bedrijven en leidinggevenden in nieuw leiderschap en ontwikkelingvraagstukken. Ook ben ik als docent en supervisor verbonden aan de Academie voor Psychodynamica en lid van de stuurgroep van de beroepsvereniging.