• Home
  • Judith Notenboom– Diëtiste

Judith Notenboom– Diëtiste

Logo Dietheek
Dietheek
Diëtist- Judith Notenboom
Specialisaties: Diëtist
Werkdagen: maandag, dinsdag (oneven weken), woensdag (even weken), donderdag
Locaties: Amersfoort, Wijk bij Duurstede, Driebergen
Tel.nr. 088 – 425 36 00
Tel.nr. 0348 – 46 06 80
E-mail: j.notenboo@dietheek.nl
www.dietheek.nl

  • Judith Notenboom Sinds april 2019 ben ik met veel plezier werkzaam als diëtist voor Dietheek. Daarvoor heb ik een tijdje als onderzoeksdiëtist gewerkt bij de universiteit van Wageningen. Divers werk, maar het coachen van mensen mistte ik.

    Inmiddels heb ik veel ervaring opgedaan met allerlei verschillende ziektebeelden en doelgroepen, van jong tot oud. Zoals overgewicht, ondergewicht, diabetes, verhoogd cholesterolgehalte en darmklachten (PDS). De afwisseling maakt het werk leuk en uitdagend. Iedere cliënt heeft zijn eigen verhaal. Ik vind het belangrijk om daar goed naar te luisteren, zodat ik een advies kan geven waar u echt mee geholpen bent. De kunst is om samen op zoek te gaan naar de mogelijkheden om uw voeding of leefstijl te verbeteren. Het geeft mij veel energie wanneer het lukt een positieve verandering te maken, hoe groot of klein het doel ook is!

    In mijn vrije tijd kook ik graag (vegetarisch), ik houd van gezellig avonden met vrienden, met spelletjes en lekker eten, en daarnaast ben ik graag in de natuur.

Copyright © 2016 – 2020 Villa Xaverius