• Home
  • Cuny Berkhout – Mindfulness en compassietrainster

Cuny Berkhout – Mindfulness en compassietrainster

Cuny Berkhout
Cuny Berkhout
Mindfulness en compassietrainster

Tel.nr. 0343 518203
E-mail: cuny.berkhout@ziggo.nl

www.cunyberkhout.nl
Voor meer informatie over de trainingen, kosten en trainingsdata zie mijn website

  • Cuny (1957) is een ervaren gecertificeerd mindfulnesstrainer(lid van de VVM). Sinds 2013 is zij ook gecertificeerd compassietrainer. Sinds de start van haar eigen praktijk in 2002 geeft ze trainingen in kleine groepen en individuele begeleiding. Mindfulness, aandacht voor (trans)persoonlijke ontwikkeling en ‘het beste uit jezelf halen’ zijn uitgangspunten in haar werk.
    Persoonlijk is zij een fervent mindfulness-beoefenaar: “De eenvoud en mildheid van mindfulness-beoefening raakt mij telkens weer. Met veel plezier en voldoening geef ik de (zelf)compassie door die mij en mijn omgeving goed doen. Dagelijks keer ik oneindig vaak naar het enige moment waarin ik werkelijk leef, hier-en-nu. Dit geeft het gevoel te leven i.p.v. te overleven. Door mindfulness-beoefening ga je meer voelen, het bevordert de emotionele intelligentie die belangrijk is in intermenselijke verhoudingen; partnerrelaties, ouderschap, werkrelaties, vriendschappen en andere relaties.

Copyright © 2016 – 2020 Villa Xaverius